Gør arbejdet nemmere med ekstern hjælp

Til alle iværksættere og virksomhedsejere i Danmark:

 

Hvis du, lige som jeg gjort, sidder og overvejer at starte en virksomhed op, så er der rigtig mange overvejelser, man skal gøre sig. Det er vigtigt, at man går systematisk til værks og både udnytter det netværk, man har, samt hele tiden tænker smart. Det gælder om at kende sine egne begrænsninger og vide, hvornår det bedre kan betale sig at udlicitere opgaver. Jeg vil i denne lille artikel kigge på, hvordan jeg sørgede for at bygge min virksomhed op på smart og effektiv vis, så jeg ikke ‚arbejder mig selv ihjel‘.

Outsource lønadministration og bogføring

Ofte er akilleshælen for de fleste iværksættere de økonomiske tunge opgaver, som eksempelvis revisionbogholderi og lønadministration. Det kan være nogle af de hårde opgaver at komme igennem, og så tager de meget tid og kan i bund og grund give mange bekymringer. Derfor var jeg hurtig til at tænke i smarte baner i forhold til, hvordan jeg kunne give disse opgaver videre til nogle, der havde bedst muligt styr på det. For mig var det vigtigt, at jeg havde tid og overskud til at udvikle min virksomhed.

Jeg var derfor på udkig efter en ekstern samarbejdspartner, der kunne rådgive mig bedst muligt. Jeg søgte derfor nettet rundt og fandt Finanschefen.dk. Dette er et konsulenthus, der hjælper små og mellemstore virksomheder med de økonomiske opgaver. Jeg ringede derfor til dem for at få noget rådgivning – særligt inden for CFO services og momsregnskab.

Jeg var naturligvis ganske nysgerrig for at høre, hvad koster en revisor enkeltmandsfirma. Jeg ville jo gerne have en god revisor pris. Og jeg fandt hurtigt ud af, at det faktisk ikke var så dyrt. Og ikke mindst så var udgiften hurtigt tjent ind i forhold til det ekstra arbejde, jeg selv kunne lave for at udvikle min virksomhed.

Det var særlig vigtigt for mig at finde et økonomisystem til små virksomheder og regnskabsprogrammer for små virksomheder. Her var Finanschefen med meget stor overbevisning og troværdighed dygtig til at finde det helt rette setup for min virksomhed. De satte bogstavelig talt hele mit økonomisystem op, således at det kørte mere eller mindre automatisk efterfølgende. Hvis du skal søge efter disse services på nettet, så kan du med fordel søge efter CFO services – lige som Deloitte har Deloitte consulting. At få et fuldkomment overblik over ens fulde økonomisetup giver en tryghed og bevidsthed om, at der er styr på tingene. Ikke nok med at Finanschefen var rigtig dygtig og kompetent, så var de ligeledes også en billig revisor og en  billig bogholder.

Når det gælder din virksomheds økonomi, så skal man aldrig gamble med denne. Det er rigtig centralt for din virksomheds overlevelse, at du én gang for alle får styr på det økonomiske setup. Sov roligt om natten velvidende, at der er styr på løn, moms med videre. Det er mit bedste råd som iværksætter, så du kan fokusere på at skabe vækst og udvikling.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert